Niet meer geldig

Code ophalen

Texaco zet ons deze zomer aan het lezen met een speciale gratis ebook actie. Bij elke tankbeurt van 20 liter krijg je immers een voucher waarmee je een gratis ebook voor je tablet, e-reader, pc of smartphone kan downloaden. Je hebt daarbij de keuze uit 12 verschillende ebooks. Deze actie geldt alleen in deelnemende verkooppunten die je terugvindt op www.gotexaco.be. Ook bij aankoop van bepaalde producten in de Texaco Shop krijg je deze voucher.

De ebook actie van Texaco loopt van 17 juni tot en met 8 september as. Je krijgt een gratis ebook elke keer als je meer dan 20 liter tankt in een deelnemend verkooppunt. Op de voucher staat een code vermeld, waarmee je het ebook gratis kan downloaden op de website van Texaco.

Deze zomer zijn er dus redenen te over om je wagen bij Texaco vol te tanken, zeker als je van lezen houdt. Ben je niet zo een lezer dan zal je hiermee vast wel een gezinslid of een vriend gelukkig kunnen maken. Profiteer nu van deze speciale ebook actie!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

ebook.gratis.texaco.tankbeurt
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']