Niet meer geldig

Code ophalen

Hans Anders komt deze zomer op de proppen met een niet te overtreffen actie waarbij 50 % korting wordt verleend op een nieuw brilmontuur. De korting geldt op het geheel van het montuur en de glazen. De actie loopt van 29 juni tot 30 augustus as. dus je hebt de ganse zomer de tijd om van deze buitengewone promotie te genieten. De actie is geldig op alle soorten brilmonturen en geldt zowel voor enkelvoudige brilglazen als voor multifocale brilglazen. Als je toe bent aan een nieuw brilmontuur is het dus nu het moment om toe te slaan en om bij Hans Anders een brilmontuur voor de helft van de prijs aan te schaffen. Bij Hans Anders zal je zeker een brilmontuur naar je smaak terugvinden want het aanbod is ronduit overweldigend. Je vindt er tal van bekende merken terug, maar ook de huismerken van Hans Anders vallen zeer in de smaak. Voor elke smaak en portemonnee is er bij Hans Anders wel een brilmontuur terug te vinden. Ook om je kinderen met een perfect zicht aan het nieuwe schooljaar te laten beginnen, komt de actie van Hans Anders als geroepen. Deze zomer zal je zeker wel even de tijd vinden om langs een winkel van Hans Anders bij jou in de buurt langs te lopen om een nieuw brilmontuur uit te kiezen!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Hans.Anders.brilmontuur.korting
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']