Niet meer geldig

Code ophalen

Ben jij ook zo iemand die elke zomer meerdere zonnebrillen verslijt? Of ben je gewoon op zoek naar een hippe en blitse nieuwe zonnebril om de zomer in te zetten? Dan moet je bij Hans Anders zijn want tot 31 juli as. krijg je op alle zonnebrillen in hun ruim assortiment een korting van 30 % procent. Bij Hans Anders heb je keuze te over aan zonnebrillen zonder sterkte want voor elke smaak en elke budget hebben zij wel een zonnebril in petto. Hans Anders blinkt overigens uit in het aanbieden van zonnebrillen van de beste merken. Als je weet dat je daar dan nog eens 30 procent korting op krijgt dan is er voor nieuwe zonnebrillen deze zomer slechts een adres. Zonnebrillen worden ook zeer vaak vergeten op de tafel van een terrasje dus het is geen overbodige luxe om nog snel een extra zonnebril aan te schaffen. Meerdere zonnebrillen komen ook altijd van pas, bijvoorbeeld voor in de auto. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe zonnebril moet je dus langs Hans Anders langslopen en kiezen uit hun breed aanbod zonnebrillen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

zonnebrillen.hansanders.korting.30.procent
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']