Geen einddatum

Code ophalen

vanden borre tweede keuze winkel

vanden borre tweede keuze winkel

tweede keuze winkel vanden borre

Ben je op zoek naar een elektrisch toestel? Een wasmachine? Een extra diepvriezer? Een dampkap? Dan kan je terecht bij Vanden Borre voor een kwaliteitstoestel aan een lage prijs.

Maar misschien is mag het toestel wel een kras hebben of gewoon een beschadigde doos? Omdat het bijvoorbeeld een extra toestel is voor in de garage, een vakantiehuis, een studentenkot,… dan heeft Vanden Borre nog een meer voordelige formule voor jou met de de Tweede keuze winkel.

Deze toestellen uit de de Tweede Keuze winkel functioneren allemaal voor 100% maar de verpakking heeft bijvoorbeeld een beschadiging of het toestel zelf heeft een kras (bijvoorbeeld door transport). Waarschijnlijk wens je dit toestel niet te gebruiken in een volledig nieuwe keuken waar je al jaren van droomt maar als toestel om te gebruiken in de bovenstaande situaties is het uiteraard ideaal.

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Bol.com
Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Actie: tweede keuze winkel vanden borre

vanden borre tweede keuze winkel
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']