Geen einddatum

Code ophalen

Booking.com is een website die we allemaal kennen ondertussen. Het is een platform waar je wereldwijd kan boeken in 453.000 accommodaties (vooral hotels, maar ook vakantieparken). Troeven van Booking.com zijn de besteprijsgarantie en zonder reserveringskosten.

Secret Deals van Booking.com

Maar wist je ook dat je nog lagere prijzen kan bekomen bij Booking? En dus een dikke korting op hotelovernachtingen? Om die te krijgen hoef je op zich niet veel te doen. Het is heel eenvoudig: Booking.com wil je graag gerichte mails kunnen sturen naar jouw favoriete bestemmingen en vraagt daarom om een account aan te maken. Dat aanmaken van de Booking.com-account duurt maar 1 minuut en nadien stuurt Booking.com jou dan op regelmatige basis gerichte e-mails met nog extra korting, de befaamde ‘secret deals van Booking.com’!

Zin in dergelijke mails met secret deals? Klik dan hier om een account aan te maken op Booking.com (rechtsboven op de website)

Per land krijg je steeds een overzicht van de secret deals. Daarnaast heeft booking.com natuurlijk ook zijn gewone aanbiedingen met steeds de laagste prijs voor hotelkamers bij duizenden hotels. Dus ga je op citytrip of roadtrip, check dan zeker Booking.com voor de beste prijzen op hotelkamers van je vakantiebestemming.

Of gebruik onderstaande banner om een account aan te maken en voortaan extra kortingscodes te ontvangen van Booking.com:

Actie: secret deals van Booking.com

secret deals booking.com
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']