Geen einddatum

Code ophalen

korting tickets boudewijnpark

korting tickets boudewijnpark

Korting Tickets Boudewijnpark

Wil je naar Boudewijnpark Brugge maar heb je ook wel zin in korting voor je tickets? Dan kan je via Korting via Dagtickets.be! tickets online bestellen.

De procedures is heel eenvoudig. Je bestelt de tickets die je nodig hebt (volwassenen en kinderen) en geniet meteen van een mooie korting (korting voor volwassenen is 8 euro per ticket!).
Bij het afronden van het bestellen van de tickets voor Boudewijnpark betaal je online via jouw bank en kan je de tickets meteen afprinten. Zo kan je ook vlotter binnen in het park! Dus korting EN een vlottere toegang!

Het Boudewijn Seapark in Brugge is op van begin april tot en met eind september.
In september is het park enkel op in het weekend.

Ben je dus op zoek naar tickets Boudewijn Seapark Brugge dan bekijk je best online naar de beste deals en die kan je hier vinden bij KortingKnaller.be

Brugge ligt Tussen Oostende en Gent in West-Vlaanderen. Hou wel even rekening met het verkeer want dat kan druk zijn omdat op diezelfde autostrade ook heel wat verkeer richting de kust gaat. Maar indien je uiteraard vroeg genoeg vertrekt of je neemt alternatieve routes (bv. de autostrade van Antwerpen naar Knokke en dan richting Brugge of de autostrade richting Kortrijk en dan via Roeselare naar Brugge dan is er geen probleem.

In Boudewijn Seapark kan je terecht voor fantastische shows voor jong en oud. Dit met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Zorg maar dat je niet nat wordt!

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Deze pagina gaat over de actie : Korting tickets Boudewijnpark

korting tickets boudewijnpark
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']