Niet meer geldig

Code ophalen

Bij Tuinposter.be zijn de mogelijkheden onbeperkt. Misschien wil je wel een foto van een landschap van een mooie reis die je hebt gemaakt. Of een foto van je (klein)kinderen of van de huisdieren in actie. Je kan jou eigen foto’s gebruiken maar je kan ook kiezen uit de duizenden foto’s die worden aangeboden door Tuinposter.be, stuk voor stuk prachtfoto’s.

Tuinposters zijn kleurvaste, weerbestendige fotodoeken die gemakkelijk te onderhouden zijn met een natte spons. De tuinposters worden gemaakt met alle mogelijke kleuren en het printen gebeurt tot op de centimeter nauwkeurig. Alle formaten zijn ter beschikking, dus er past zeker eentje op die muur die je in gedachten hebt.

Tuinposters metet ringen zijn mogelijk: De consument kan met behulp van Tistrips of spanelastieken de tuinposter aan de muur bevestigen.

Tuinposters met Tule: De consument kan doormiddel van een lus in het tuindoek zelf met bijv. een lat of ronde stok de tuinposter bevestigen aan de muur.

Tuinposters met verchroomd ophangsysteem. Dit systeem met zijn fraaie verchroomde knoppen is een sieraad voor de tuin, Als de consument is uitgekeken op een afbeelding dan kan met dit systeem een tuinposter naar verloop van tijd vervangen worden door een andere foto.

Tuinposters in een aluminium Frame. Dit tuindoek wordt gespannen met elastieken tussen een aluminium frame erg mooi bijv. voor een moderne tuin. de consument kan ook met dit systeem de tuinposter verwisselen.

Tuinposters op Frame gespannen, Dit doek wordt gespannen op een uniek en onzichtbaar tuinhouten frame. Alleen het doek is zichtbaar. De dikte van het frame geeft aan het doek een speciaal extra diepte effect. Het frame is gemaakt van 4 cm dik tuinhout dat absoluut niet krom trekt. De stevigheid van het frame is tevens een garantie dat de tuinposter bij nare weersomstandigheden geen gevaar loopt.

Bekijk het interessante aanbod en vergeet onze kortingscode Tuinposter.be niet te gebruiken!

Kortingscode tuinposter
Rubriek

reacties

Leave a Reply

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']