Niet meer geldig

Code ophalen

Het is je wellicht ook al opgevallen dat de dashcam de laatste tijd erg veel het nieuws haalt. Vooral dan de beelden die met dergelijke dashcam gemaakt worden. Kortingknaller.be trok op onderzoek uit en vond bij Kruidvat een dashcam voor slechts 19,99 €. Deze Quintezz Compact HD Dashboard Camera legt beelden in haarscherp kwaliteit vast. Geen enkel incident op de baan gaat nog onopgemerkt voorbij.

De dashcam van Kruidvat is uitgerust met een draaibaar en inklapbaar LCD-scherm, zodat je ook al rijdend de beelden kan controleren. Verder beschikt deze dashcam over een HD 720p wide angle lens, een infrarood sensor voor nachtelijke beeldopnames en een SD geheugenkaartslot. De dashcam wordt geleverd met lader, batterij, zuignap en tv-kabel.

Aangezien het gaat om een weekaanbieding (die loopt tot 18 juli as.), moet je er wel snel bij zijn wil je dit hebbedingetje in je auto hebben. Vooral wanneer je het slachtoffer wordt van verkeersagressie komt een dashcam zeer goed van pas. De daders zullen niet ongestraft wegkomen wanneer je alles netjes op de gevoelige plaat hebt vastgelegd.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

dashcam.kruidvat.promo
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']