Niet meer geldig

Code ophalen

Vele van je vrienden hebben er misschien al één dus kan ook jij niet achterblijven! Met de voordelige Deluxá Music Mini Bluetooth Tower Speaker geniet je van je favoriete muziek in rijk en glashelder geluid. Bij Kruidvat heb je met deze voordelige speaker voor slechts 16,99 € nu de kans om je lievelingsnummers de ganse zomer lang door je tuin te laten knallen. Deze “mini” speaker mag dan misschien wel klein zijn, maar komt met een bereik van negen meter alleszins wel dapper voor de dag. Deze Bluetooth speaker is bovendien uitgerust met een “superbass”, zodat hij alle mogelijke muziekgenres, gaande van zwoele salsa en merengue tot loeiharde techno, probleemloos de baas kan. Deze Deluxá Music Mini Bluetooth Tower Speaker past bij elk interieur, want de speaker is bij Kruidvat verkrijgbaar in het zwart, wit en rood. Wat het allemaal nog leuker maakt, is dat bij deze speaker eveneens een handige afstandsbediening wordt meegeleverd. De nummers die je op je smartphone hebt gedownload speel je met deze Bluetooth speaker met het grootste gemak en zonder de minste hapering af. Dankzij zijn klein zakformaat is deze speaker ook op verplaatsing een graag geziene gast. Mis deze muzikale buitenkans niet en luister je tuinfeesten op met een streepje muziek!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

kruidvat.bluetooth.speaker.aanbod.Deluxá
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']