Niet meer geldig

Code ophalen

Een tondeuse in huis hebben is altijd handig. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Een tondeuse bezorgt heel wat mannen en jongens een bezoek aan de kapper. Door van tijd tot tijd de haren een beetje bij te werken met de tondeuse blijft ons kapsel er toch fris uitzien. Vooral met kinderen met een korte haarsnit komt een tondeuse zeer goed van pas. Zeker met de warme zomermaanden in het verschiet, is het toch altijd aangenamer om met een fris kort kapsel rond te lopen. Kruidvat heeft aan ons gedacht door een tondeuse van Philips aan te bieden tegen een absolute bodemprijs van 15,99 €. De tondeuse van Philips beschikt over 13 verlengbare lengtestanden van 0,5 mm tot 23 mm en heeft een dubbel geslepen knipelement dat voor minder wrijving tijdens het scheren zorgt. De messen van deze tondeuse zijn zelf slijpend zodat je geen olie nodig hebt. Bovendien is deze tondeuse zeer snel en eenvoudig te reinigen. Je moet er wel snel bij zijn want deze actie is slechts geldig tot zaterdag 4 juli as. Het enige wat je moet doen om deze tondeuse te bemachtigen, is even langs de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel gaan en de tondeuse aankopen voor een luttel bedrag.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Kruidvat.Philips.tondeuse.15.99€
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']