Niet meer geldig

Code ophalen

In de zomer hebben we onze handen vol om voor onze kinderen de gepaste ontspanning en bezigheid te zoeken. Een speeltent met tunnel voor in de tuin biedt een uitstekende oplossing om je kinderen uren zoet te houden. Kruidvat biedt tot 4 juli as. een speeltent met tunnel aan 11,99 € aan. De speeltent met tunnel is verkrijgbaar in het roze en in het blauw. Het voordeel van een speeltent is dat je kinderen kunnen spelen zonder al te veel aan de schadelijke zon blootgesteld te worden. De speeltent van Kruidvat bestaat uit een koepeltent met een tunnel om doorheen te kruipen.

De specificaties van de speeltent zijn:

  • Afmetingen tent: 116 x 116 x 84 cm
  • Afmetingen tunnel: 47 x 120 cm

Deze speeltent met tunnel is bijgevolg geschikt voor de allerkleinsten. Wacht dus niet te lang om deze speeltent met tunnel in huis te halen en loop snel langs bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Je kinderen zullen deze aankoop vast en zeker weten te appreciëren.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

kruidvat.speeltent.met.tunnel
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']