Niet meer geldig

Code ophalen

Omdat het welzijn van je kinderen belangrijk is pakt Kruidvat deze week uit met een Spotter gps tracker aan slechts 69,99 €. Op die manier verlies je je kinderen geen seconde meer uit het oog en kun je ze in alle rust laten spelen op het strand, in de speeltuin of gewoon bij jou in de buurt. Je hoeft je dus niet meer onnodig zorgen te maken als je kinderen even niet meer in het zicht hebt want met deze gps tracker kun je je kinderen op de voet volgen.

Deze gps tracker geeft bij beweging elke 60 seconden een signaal op je smartphone. Bij stilstand is dit elke 30 seconden. Je kunt de locatie van je kind op deze gps tracker visueel volgen, een SOS-bericht sturen en zelfs inbellen op de Spotter behoort tot de mogelijkheden. De gps tracker is geschikt in gans Europa zodat je ook op vakantie op beide oren kunt slapen. Je kind kan je in een noodgeval altijd bereiken met een simpele druk op de SOS-knop, waardoor je een pushbericht op je gsm krijgt toegestuurd. Deze gps tracker vormt een kindvriendelijk alternatief voor een gsm. Zo hoef je je kind niet met een mobiele telefoon op pad te sturen maar kan je gewoon vertrouwen op deze superhandige en gebruiksvriendelijke Spotter gps tracker. Als de veiligheid van je kinderen je lief is kan je deze buitenkans niet aan je voorbij laten gaan.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Kruidvat.gps tracker.spotter
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']