Niet meer geldig

Code ophalen

Het was de afgelopen dagen puffen en zweten geblazen. Het verdere verloop van de zomer kondigt zich eveneens warm aan. We kunnen dus best onze voorzorgen nemen. Kruidvat pakt tijdelijk uit met een Watshome ventilatortoren aan 24,99 €. Voor wie op zoek is naar verkoeling in huis is met deze ventilatortoren goed af. Deze ventilatortoren zorgt voor een frisse wind in huis. De ventilatortoren van Kruidvat wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: 35 watt, 3 instelbare standen, over en weer blazen van de wind en heeft een hoogte van 75 cm.

Daarbij komt nog dat deze Watshome ventilatortoren ook nog eens stijlvol is en naadloos aansluit bij elk interieur. Deze ventilatortoren is uitermate geschikt voor in de slaapkamer of in de woonkamer en kan gemakkelijk verplaatst worden. Nooit meer puffen en zweten in huis want deze ventilatortoren frist je helemaal op. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en loop nu nog even binnen bij je plaatselijke Kruidvatwinkel!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

ventilatortoren.Kruidvat.Watshome
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']