Niet meer geldig

Code ophalen

Als je deze zomer nog op zoek bent naar een geslaagde citytrip dan hebben wij voor jou een uitstekend aanbod gevonden. Als je nu een Thalys ticket boekt, betaal je slechts 25 € voor een enkele reis naar Düsseldorf. Deze Thalys tickets moeten via www.b-europe.com geboekt worden uiterlijk voor 20 juli as. De actie is geldig voor Thalys reizen tussen 12 juli en 16 augustus as. Je reist in Comfort 2 vanuit Brussel in iets meer dan een uurtje naar het hartje van Düsseldorf.

Düsseldorf is een bruisende en moderne stad. Het historisch centrum loopt over van de gezellige barretjes en restaurantjes. Bovendien lenen de boulevards van Düsseldorf zich uitstekend om uitgebreid te flaneren en te genieten van de trendy winkels die je er terugvindt. Düsseldorf kent een rijke Romeinse voorgeschiedenis en dat is dan ook te merken in de stadskern.

De Thalys brengt je in geen tijd tot in deze prachtige Duitse stad. Bij zonnig weer mag je ook zeker niet vergeten langs de oevers van de Nederrijn te kuieren. Profiteer nu van deze uitzonderlijke Thalys actie!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Thalys.Dusseldorf.25€.treintickets
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']