Niet meer geldig

Code ophalen

We hebben ons laten vertellen dat de mosselen dit seizoen lekkerder dan ooit zijn. Watertandend maken we ons dus klaar voor het nieuwe mosselseizoen. Het enige wat nog ontbreekt zijn enkele nieuwe mosselpotten. Bij Aldi hebben ze aan alles gedacht want zij bieden vanaf 15 juli as. mosselpotten aan 4,99 € per stuk aan. Als je toe bent aan nieuwe mosselpotten moet je beslist bij Aldi zijn. Deze mosselpotten zijn goed voor ongeveer 1 kilogram mosselen en zijn geschikt voor alle types vuren. In vele huishoudens is er een gebrek aan mosselpotten, zeker wanneer er ook nog eens familie en/of vrienden worden uitgenodigd. Voor het geld hoef je het alvast niet te laten want de kans dat je deze mosselpotten elders goedkoper zal vinden, is uiterst gering. Aldi trekt het mosselfestijn voor ons alvast geslaagd op gang met deze uitermate voordelige mosselpotten.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

mosselpotten.Aldi
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']