Niet meer geldig

Code ophalen

week van het zien

week van het zien

Ogen gratis laten testen tijdens de Week van het Zien

Van 04 tot 11 oktober nodigen de opticiens-optometristen het publiek uit voor een ogentest !

Van 04 tot 11 oktober e.k. kan het publiek terecht bij één van de deelnemende opticiens-optometristen aan de « Week van het Zien » (zie website
http://www.weekvanhetzien.be/) om het zicht te laten controleren ! Geïnteresseerden die zich wenden tot één van de deelnemende opticiens-optometristen zullen, na het afnemen van een ogentest, vrijblijvend een advies en raadgevingen krijgen om hun zicht in optimale conditie te verkrijgen en te behouden.

Deze testing evalueert niet de gezondheid van de ogen, domein voorbehouden aan de oogarts.

De Week van het Zien kadert in een initiatief van de W.C.O., World Council of Optometry, in samenwerking met O.M.S., wereldgezondheidsorganisatie.

Volgens de W.G.O., Wereldgezondheidsorganisatie, zouden 153 miljoen personen een visuele deficiëntie hebben, te wijten aan een refractiefout die niet werd gecorrigeerd (gegevens 2002). Dit aantal stijgt van jaar tot jaar, door de bevolkingstoename, met als grote factor de veroudering van de bevolking.

Indien uw zicht niet optimaal functioneert, zal dit uw prestaties in uw dagdagelijks en in uw professioneel leven beïnvloeden.

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

week van het zien
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']