Geen einddatum

Code ophalen

We kunnen het belang van je goed tegen de zon beschermen met zonnespray niet voldoende onderstrepen. We houden allemaal van zonnebaden, maar we mogen niet uit het oog verliezen dat de zon op lange en zelfs op korte termijn zeer schadelijke gevolgen kan hebben. In de eerste plaats willen we niet verbranden, met alle pijnlijke en vervelende gevolgen van dien. Op lange termijn kan langdurige en overvloedige blootstelling aan de zon je huidcellen beschadigen waardoor de kans op huidkanker aanzienlijk toeneemt. De boodschap is dus veel zonnespray gebruiken. Aldi maakt het ons deze zomer aangenaam en goedkoop door zonnespray van Ombra aan te bieden aan slechts 3.99 € voor 200 ml. De zomer kondigt zich alvast zeer warm en zonnig aan, zodat we best een grote voorraad in huis halen. Dankzij Aldi kunnen we deze zomer alvast op zonnespray besparen. We hebben de keuze uit beschermingsfactor 20 en 30. De zonnespray van Ombra is een transparante spray die snel in de huid dringt. Bovendien is de zonnespray van Ombra ook nog eens waterproof en dus uitermate geschikt voor tijdens het sporten of voor op het strand. Deze zonnespray laat evenmin zichtbare sporen achter. Profiteer dus nu van deze zomeractie van Aldi en sla voldoende zonnespray in voor de ganse zomer!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

zonnespray.aldi.slechts.3.99.€
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']