Niet meer geldig

Code ophalen

oxfam wereldwinkel

oxfam wereldwinkel

Ontvang gratis 1 liter fruitsap bij Oxfam wereldwinkel.

Oxfam-Wereldwinkels ruilt op 11 oktober lege fruitsapverpakkingen van eender welk merk voor gratis fruitsap van eerlijke handel en kaart zo de problemen aan in de internationale productie- en handelsketen van sinaasappelsap.

Op zaterdag 11 oktober (10 tot 16 uur) viert Oxfam de Wereldwinkeldag. Wie die dag een lege fruitsapverpakking van eender welk merk meebrengt naar de wereldwinkel, krijgt gratis een fles Oxfam-fruitsap van 1 liter (1verpakking per gezin). En iedereen kan er gratis het nieuwe fruitsap Guavashake proeven.

Verander. Sap voor sap.
Kiezen voor eerlijk sap is meer dan van fruitsapmerk veranderen.
Je helpt Oxfam om een wereldwijde verandering in gang te zetten. Tijdens de Week van de Fair Trade maakt Oxfam-Wereldwinkels iedereen ervan bewust dat de handelsketen van sinaasappel tot fruitsap vaak niet eerlijk verloopt.

Drie gigantische bedrijven die sinaasappelen verwerken hebben alle macht in handen. Zij bepalen de voorwaarden en de prijzen waartegen de kleine boeren sinaasappelen moeten leveren. De omstandigheden waarin de boeren en de fabrieksarbeiders werken en leven, zijn daarbij niet hun grootste zorg.

Wil je hier meer over weten?

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

oxfam wereldwinkel
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']