Niet meer geldig

Code ophalen

Niets plezieriger dan de zomer af te sluiten met een bezoek aan Plopsaland De Panne. Op zondag 13 september 2015 organiseert Gamma naar aanleiding van haar 35-jarig bestaan een familiedag in Plopsaland De Panne. De kaarten zijn alleen bij Gamma te verkrijgen voor slechts 12 € per persoon. Voor deze spotprijs geniet je een ganse dag van de leukste en spannendste attracties en kunnen je kinderen samen op de foto met Kabouter Plop. Laat deze buitenkans dus niet liggen en rep je naar de winkel om je kaarten voor Plopsaland nu al aan te schaffen! De actie loopt slechts tot zolang de voorraad strekt.

Plopsland is een waar paradijs voor de allerkleinsten, waar ze zich helemaal kunnen uitleven, samen met hun helden als Piet Piraat en Mega Mindy. In Plopsaland kun je bovendien genieten van de vele shows die dit pretpark op gezette tijdstippen te bieden heeft. Geniet samen met Gamma mee van de familiedag in Plopsaland en bezorg je kinderen een laatste onvergetelijke zomerdag!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Plopsaland.Gamma.12 € per persoon
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']