Niet meer geldig

Code ophalen

Tijdens de zomermaanden is er niets leuker dan gezellig reisspellen te spelen met het ganse gezin of met vrienden. Het is nu het ogenblik om je collectie reisspellen uit te breiden, want bij Dreamland geniet je momenteel van 20 procent korting bij de aankoop van minstens twee reisspellen. Het spelen van spelletjes is niet alleen een goede manier om de kinderen tijdens het reizen zoet te houden, maar het is zo mogelijk nog leuker om op vakantie zelf ook mee te spelen. Pim Pat Pet, Dokter Bibber en Hippo Hap zijn slechts een greep uit het riante aanbod van reisspellen dat we bij Dreamland terugvinden en al garant staan voor uren intens spelplezier.

Reisspellen zijn niet alleen plezierig in familieverband, maar zorgen na een geslaagde BBQ met vrienden voor een heerlijke uitloper van de avond. Nostalgie en dolle pret verzekerd met enkele goed uitgekozen klassieke reisspellen! Met de reisspellen van Dreamland bestaat er deze zomer geen enkel excuus om je ook maar één seconde te vervelen. Weet je niet meteen wat te doen? Waar wacht je nog op? Surf naar dreamland.be en profiteer van deze unieke kans om enkele nieuwe en opwindendereisspellen in huis te halen!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

 

korting.dreamland.reisspellen
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']