Niet meer geldig

Code ophalen

Het is altijd plezierig om een goed zaakje te doen wanneer je boodschappen gaat doen en dat geldt eens te meer in de zomer. Dankzij Promolife geniet je tot 31 oktober 2015 nog van een unieke cashback actie op Theramed producten. Theramed staat bekend om haar kwaliteitsvolle producten voor tandverzorging en –hygiëne. Als je winkelt bij Delhaize, Carrefour of DI vraag je aan de kassa naar de originele coupon. Bij aankoop van je favoriete Theramed product krijg je dit achteraf netjes op je bankrekening terugbetaald. Het enige wat je hiervoor moet doen is de originele coupon samen met je kasticket en je gegevens doorsturen naar Theramed 2in1, C/O HIGHCO DATA, PB 06253-1733 ASSE en je krijgt je aankoop voor 100 % terugbetaald.

Theramed is niet alleen goed voor de verzorging van je tanden, maar met Theramed 2in1 bewaar je ook nog eens de stralend witte glans van je tanden. Er zijn dus redenen te over om te kiezen voor Theramed, zeker nu je weet dat Theramed je aankoop voor 100 % terugbetaald. Moest je de producten van Theramed nog niet kennen dan is het nu het ogenblik om deze eens uit te proberen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

theramed.promolife
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']