Niet meer geldig

Code ophalen

Als je goed uit je doppen kijkt, leent deze zomer zich uitstekend om enkele buitengewone koopjes te doen, zelfs op een product als een deo spray. Via Promolife.be geniet je van een unieke promotie op de FA deo sprays. Tot 31 oktober 2015 krijg je immers het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Je dient de originele coupon op te vragen bij de deelnemende supermarkten Delhaize, Carrefour en Di. Deze coupon verstuur je dan samen met je kassaticket van de aangekochte deo naar FA DEODORANT, C/O HIGHCO DATA, PB 06246, 1733 ASSA en je krijgt het volledige aankoopbedrag netjes op je bankrekening gestort. Deze actie is eenmaal geldig per bankrekeningnummer en per briefomslag.

Als je dus goed uitkijkt, vallen er altijd wel interessante zaakjes te doen. Wij bij Kortingknaller.be geven je daarbij graag een duwtje in de rug. Zelfs op alledaagse producten als een deo kan je gemakkelijk besparen. Tijdens de zomermaanden maken we meer dan ooit gebruik van onze deo en onze voorraad slinkt dan ook zienderogen. Daarom is het eens te meer interessant om deze zomer van deze buitengewone actie van FA DEODORANT te profiteren. Met een beperkte inspanning blijf je dus volledig gratis voor een hele tijd van vervelende geurtjes bespaard.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

deo.promolife.100.procent.terugbetaald
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']