Niet meer geldig

Code ophalen

Ikea verwent haar klanten deze zomer met een groene promotie op natuurlijke sierpotten. Deze sierpotten zijn vervaardigd uit duurzaam natuurlijk materiaal. De elegante sierpotten van Ikea zijn er in alle maten en gewichten, zodat er voor elke plant groot en klein wel een mooie natuurlijke bloempot te vinden is.

Het voordeel van een sierpot vervaardigd uit natuurlijk materiaal is dat deze naadloos aansluit bij de natuurlijke elementen in je tuin. Ook in huis zijn deze sierpotten een eyecatcher. Je haalt je tuin als het ware letterlijk in huis en daar zal je bij je gasten hoge ogen mee gooien. De sierpotten van Ikea stralen warmte en klasse uit. De gevlochten bloempotten van Ikea zijn nu verkrijgbaar aan absolute bodemprijzen en zijn soms zelfs tot 10 euro goedkoper dan de normale gangbare prijs.

Last but not least verklein je je eigen ecologische voetafdruk door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Duurzaamheid is meer dan ooit het codewoord als we willen dat ook de volgende generaties nog van de rijkdom van onze planeet kunnen genieten. Laat die plastic bloempotten dus voor wat ze zijn en koop enkele voordelige natuurlijke sierpotten bij Ikea!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

promotie.Ikea.natuurlijke.sierpotten
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']