Geen einddatum

Code ophalen

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone maar heb je je keuze nog niet echt kunnen maken? We helpen je graag een eindje door je wijzen op de actie van Selexion. Bij aankoop van een smartphone Samsung Galaxy A3 voor 289,99 € krijg je nu tijdelijk een gratis selfie stick en een gratis beschermende cover voor je smartphone. Wat wil je nog meer? De selfie stick heeft een waarde van rond de 20 €. Ook de beschermende cover heeft een waarde van ongeveer 20 €. Je doet dus altijd een goede zaak, zeker als je van selfies houdt. De selfie stick is meer dan ooit helemaal in. Als je dus een uitstekende deal wil doen en wil profiteren van een gratis selfie stick dan moet je zeker overwegen om de Samsung Galaxy A3 bij Selexion aan te schaffen. De Samsung Galaxy A3 is overigens een zeer degelijke smartphone die foto’s van haarscherpe kwaliteit oplevert. Uitermate geschikt dus voor het nemen van enkele geslaagde selfies met je gratis selfie stick. Aangezien deze actie loopt tot zolang de voorraad strekt, dien je er best wel snel bij te zijn.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

selfie stick.gratis.Samsung.GalaxyA3.Selexion
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']