Niet meer geldig

Code ophalen

Als je op zoek bent naar een supervoordelige maar krachtige en veelzijdige smartphone dan moet je beslist de Wiko smartphone Rainbow 4G overwegen. Bij Selexion geniet je overigens tot 31 juli as. van een 30 € cashback actie. Dit maakt dat deze Wiko smartphone nu verkrijgbaar is aan de prijs van 129,99 €.

De Wiko smartphone Rainbow 4G is een supersnelle android smartphone die is uitgerust met een breed 5-inch HD scherm voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Deze Wiko smartphone beschikt over een geheugen van 8 GB Rom en is met een microSD nog uit te breiden naar 32 GB. De Wiko smartphone is bovendien razendsnel met een 1.3 GHz quad-core processor. Met de 8 MP camera schiet je ook nog eens de mooiste kiekjes. Deze Wiko smartphone Rainbow doet op geen enkele manier onder voor zijn misschien bekendere tegenhangers. Als je toe bent aan een nieuwe smartphone kan je deze buitenkans bij Selexion niet laten liggen!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

cashback.smartphone.wiko.selexion
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']