Niet meer geldig

Code ophalen

Je doet jezelf deze zomer geen beter cadeau dan met een solar buitenlamp met sensor. Bij Kruidvat kan je al een Watshome Solar Sensor Buitenstraler vinden voor een absolute bodemprijs van 24,99 €. Deze solar buitenlamp met sensor is niet alleen gezellig om in de zomer je tuin mee te verlichten, maar bewijst het ganse jaar haar nut en is onder meer ook inzetbaar als verlichting voor garages en tuinhuisjes. Deze solar buitenlamp met sensor springt automatisch aan bij detectie van beweging. Je kunt zelf het interval van verlichting instellen van 8 tot 108 seconden. Deze buitenstraler van Watson is uitgerust met een dag en nacht bewegingssensor en is goed voor 280LM lichtopbrengst. De solar buitenlamp met sensor van Kruidvat is bovendien zeer eenvoudig te monteren en aangezien ze volledig op zonne-energie werkt, heb je uiteraard ook geen stroompunt nodig. Deze buitenstraler werkt volledig op de energie opgewekt door het meegeleverde zonnepaneel. Je doet dus niet alleen een geweldig zaakje door deze solar buitenlamp met sensor nu bij Kruidvat aan te schaffen, maar ook het ganse jaar lang bespaar je op je elektriciteitsfactuur. Alsof dat nog niet voldoende is, verlicht je je tuin, tuinhuisje of garage op een milieuvriendelijke manier.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

voordelige.solar.buitenlamp.met.sensor.Kruidvat
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']