Niet meer geldig

Code ophalen

Als liefhebber van bier vinden we het bij Kortingknaller.be onze morele plicht om te wijzen op de speciale bier actie van Makro. Bij Makro kan je deze week immers genieten van tal van speciale acties en promoties op het beste bier van België. Makro heeft aan iedereen gedacht, want de actie geldt op alle mogelijk denkbare soorten bier.

De bier special van Makro geldt op Abdijbieren, Trappist bieren, blonde bieren, fruitbieren, en ga zo maar door. De promoties en de acties verschillen van merk tot merk, maar doorgaans wordt er een gratis bier of gratis bierglas aangeboden bij de aankoop van meerdere flesjes bier.

Zo krijg je bij aankoop van twee flesjes Leffe naar keuze een korting van 1 €. Bij aankoop van acht flesjes Affligem krijg je dan weer een glas gratis. Het aanbod bieren bij Makro is werkelijk overweldigend en eigenlijk teveel om op te noemen. Als je van bier houdt, stellen we voor dat je eens een kijkje neemt op de website van Makro of beter nog meteen even langsloopt in de winkel.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

bier.actie.Makro
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']