Niet meer geldig

Code ophalen

Je staat op het punt om op vakantie te vertrekken, maar hebt nog snel een nieuwe koffer nodig? Niet getreurd want bij Action weten ze daar wel raad mee. Zij pakken tijdelijk uit met een Spilbergen koffer aan slechts 14,95 €. Deze ultralichte “19 koffer is verkrijgbaar in zwart en rood en is onderaan voorzien van wieltjes. Deze koffer weegt slechts 1,88 kg en is uitermate geschikt voor de vliegtuigreiziger onder ons. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, want deze is werkelijk onverslaanbaar. De koffers van Spilbergen worden algemeen geroemd omwille van hun stevigheid en functionaliteit. Een koffer op wieltjes is onontbeerlijk om op een aangename en comfortabele manier te reizen. Ben je dus nog op zoek naar een extra of nieuwe koffer dan moet je beslist bij Action zijn. Let wel, deze speciale promotie loopt nog slechts tot 11 juli as. Wil je dus zonder kopzorgen en met een nieuwe koffer op reis vertrekken dan is het nu het moment om even bij Action langs te lopen en deze koffer van Spilbergen meer naar huis te nemen!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

spilbergen.koffer.action
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']