Niet meer geldig

Code ophalen

Wij bij Kortingknaller.be weten dat jullie tijdens de zomermaanden graag nieuwe schoenen kopen, en wel liefst zo voordelig mogelijk. Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen dan moet je beslist eens bij Berca langslopen. Tijdens de ganse maand juni geniet je bij Berca immers tot 50 % korting op schoenen van de meest uiteenlopende merken. Berca heeft een zeer ruim assortiment van schoenen in de winkelrekken.

Of je nu op zoek bent naar sportschoenen van merken als Adidas, Nike of Converse, of naar meer geklede schoenen van Geox, Tommy Hilfiger of One Direction, bij Berca ligt het allemaal in handbereik. Vaak is de kostprijs van schoeisel daar waar het schoentje wringt, maar dat is deze zomer bij Berca alvast geen probleem.

Het beste van al is dat deze zomerse solden bij Berca ook eindeloos gecombineerd kunnen worden. De korting op de schoenen van Berca geldt immers per paar. Dus geen verborgen addertjes, maar gewoon onvervalste kortingen op elk paar schoenen dat je bij Berca aankoopt. Als je nog op zoek bent naar een nieuw paar schoenen kunnen we alleen maar aanraden om eens een kijkje bij Berca te nemen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

korting.schoenen.Berca
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']