Niet meer geldig

Code ophalen

Met het oog op de zomervakantie steek je jezelf en je kroost graag in een nieuw kleedje. Het liefst van al koop je nog een nieuw paar schoenen om fris de zomer in te wandelen. Brantano pakt uit met een zomeractie met wel tot 50 % korting op de aangeduide artikelen bij aankoop van minstens twee producten. Profiteer nog snel van deze kortingen want de actie loopt nog tot 30 juni as.!

Zoals we allemaal weten, is het aanbod van schoenen bij Brantano ronduit overweldigend. Je hebt dus keuze te over om voor jezelf en je kinderen een geschikt paar schoenen uit te kiezen. Onze schoenen van de voorbije zomer hebben hun beste tijd ondertussen wel gehad en tijdens de leukste maanden van het jaar lopen we graag op nieuwe comfortabele schoenen.

De actie is geldig in alle winkels, behalve in de outlets. In de webwinkel wordt de korting automatisch verrekend van zodra je twee artikelen in je winkelmandje hebt verzameld. Wijzelf kunnen alleen maar aanraden om alvast eens in de virtuele toonbank van Brantano.be rond te snuisteren. De actie geldt op schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Zelfs op de accessoires van Brantano kun je tot 50 % korting krijgen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

50 procent korting .schoenen. Brantano
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']