Niet meer geldig

Code ophalen

Ben je tijdens de solden nog op zoek naar nieuwe fitness artikelen? Vergeet dan zeker niet langs te lopen bij Decathlon want zij pakken tijdens deze solden uit met een buitengewone fitness solden actie, waarbij je van kortingen van 75 % kunt genieten. In de eerste plaats bestaat het fitness assortiment van Decathlon uit fitness kledij zoals T-shirts, schoenen, bermuda’s, topjes, sportbeha’s, enz. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende en populaire merken. Daarnaast geldt deze speciale fitness actie ook op fitness toestellen zoals loopbanden en crosstrainers. Als het van Decathlon afhangt, zal je deze zomer zeker niet uit conditie geraken. Deze fitness solden-actie loopt van 1 juli tot 31 juli as., maar met dergelijke kortingen raden we je toch aan om er snel bij te zijn. Op de website van Decathlon kan je alvast eens snuisteren in het ruime aanbod aan fitness artikelen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

fitness.solden.decathlon
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']