Niet meer geldig

Code ophalen

Aldi geeft ons deze zomer de kans om iets op steken door de pocketboeken uit de “Voor Dummies” reeks vanaf 1 juli as. aan te bieden voor slechts 9,99 €. Met de “Voor Dummies” boeken leren we met het grootste gemak en op een aangename manier nieuwe dingen bij, gaande van een nieuwe taal tot het bespelen van een instrument. Het grote voordeel van deze “Voor Dummies” boeken is dat alles op een zeer bevattelijke en speelse manier wordt uitgelegd. Dankzij het pocketformaat kun je de “Voor Dummies” boeken ook gemakkelijk overal mee nemen. Zo kan je wanneer je op het strand van het zonnetje aan het genieten bent tegelijkertijd ook nog iets bijleren.

Als je regelmatig bij Aldi winkelt, zijn we er van overtuigd dat minstens één boekje uit de “Voor Dummies” reeks ook bij jou in het winkelkarretje zal belanden. Het leuke aan de “Voor Dummies” boekjes is dat ze vaak door het ganse gezin verslonden worden. Als je op punt staat om naar een zuiders vakantieoord te vertrekken, kan een boekje “Spaans Voor Dummies” of “Italiaans voor Dummies” niet in je handbagage ontbreken. Aldi is alvast niet “Voor Dummies” want met de aankoop van een boekje uit deze reeks maak je een verstandige keuze!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

voor dummies.Aldi.boeken.actie.9,99 €
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']