Niet meer geldig

Code ophalen

Aldi pakt bij aanvang van de zomer uit met een supervoordelige kruimeldief! Tijdens de zomermaanden wil je uiteraard ten volle van het zonnetje en van je welverdiende vakantie kunnen genieten, zonder telkens met stoffer en blik achter je huisgenoten te moeten aanlopen. Met deze professionele kruimeldief maak je het huis letterlijk in een handomdraai weer spik en span. Deze 110 Watt kruimeldief is goed voor 18 minuten autonoom gebruik en wordt geleverd inclusief oplaadstation. Bovendien is deze professionele kruimeldief ook geschikt om vloeistoffen op te zuigen, zodat je ook die dweil en vaatdoek definitief kunt opbergen. Met de vier meegeleverde opzetstukken en het kantelbaar mondstuk is geen enkel kruimeltje of vuiltje nog veilig, want door zijn wendbaarheid zuigt deze professionele handstofzuiger de stofdeeltjes in de kleinste uithoeken van je woonkamer feilloos op. Ook wanneer de duisternis valt en je voor het slapengaan nog snel even het tuinmeubilair wil schoonmaken, komt deze professionele kruimeldief, die is uitgerust met vier ingebouwde ledwerklampjes, goed van pas en is ook dit klusje in een mum van tijd geklaard. Met deze speciale aanbieding van Aldi doe je niet alleen een belangrijke financiële besparing, maar koop je voor jezelf nog eens kostbare tijd om lekker zorgeloos te luieren. Deze professionele kruimeldief van Quigg is nu bij Aldi tijdelijk verkrijgbaar aan 34,99 €!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

 

aanbod.professionele.kruimeldief.Aldi_
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']