Niet meer geldig

Code ophalen

In de aanloop naar het Tomorrowland festival is het traditioneel vechten geblazen om op de valreep nog een Full Madness Pass te bemachtigen. De plaatsjes voor Tomorrowland zijn immers gering en duur. Lidl pakt op haar website uit met een ludieke wedstrijd om toch nog enkele feestneuzen gelukkig te maken. Het enige wat je moet doen is naar de website van Lidl surfen en deelnemen aan de wedstrijd.

De gelegenheidsdj’s van Lidl componeren elke dag een nieuwe muzikale fruit- en groentenmix waarin je een nummer kunt herkennen. Als je het nummer kan raden, dan maak je kans op een pakket van twee Full Madness Passes voor Tomorrowland. De wedstrijd wordt elke dag van 6 juli tot 17 juli georganiseerd. De winnaars worden elke dag bekendgemaakt op de website van Lidl. Niets houdt je tegen om elke dag je kans te wagen.

Ben je dus wanhopig op zoek naar een ticket voor Tomorrowland dan geeft Lidl je de ultieme kans om er toch nog bij te zijn. Beproef je geluk, raad het nummer en hopelijk ben je bij de laatste gelukkigen op Tomorrowland.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Lidl.Tomorrowland.wedstrijd
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']