Niet meer geldig

Code ophalen

wedstrijd-de-smaakboot

wedstrijd-de-smaakboot

WIN 2 duotickets voor de Smaakboot t.w.v. 600 euro!

Ken je de Week van de Smaak? Het is een tiendaags wervelend publieksevenement dat je van 13 tot 23 november laat proeven van smaak- en eetcultuur. In heel Vlaanderen en Brussel worden workshops, proeverijen, lezingen, culinaire wandelingen en beurzen opgezet rond het thema ‘De duurzame verbeelding’. Op UiTinVlaanderen.be ontdek je welke activiteiten bij jou in de buurt plaatsvinden!

Blikvanger van deze Week van de Smaak is ongetwijfeld de Smaakboot, die op 13 november om 12u in Oostende vertrekt voor een culinaire tocht van 11 dagen langs een tiental ankersteden. Schepen in: veertig passagiers, een topchef, een visser of een vishandelaar en een biersommelier. In de hoofdrol: ‘vis uit de Noordzee’ en een bijpassend bier! Begin maar al te watertanden… Op de laatste dag van de Week van de Smaak komt de Smaakboot aan in Gent. Meer info over het traject en de chefs vind je hier.

Word jij een van de passagiers? UiTinVlaanderen.be geeft 2 duotickets weg voor een driegangenlunch en overnachting op de Smaakboot. Het gaat om een duoticket voor een van de volgende etappes, start telkens voorzien om 12u:

Do 13/11 Oostende-Zeebrugge
Vr 14/11 Zeebrugge–Brugge
Za 15/11 Brugge-Oostende
Zo 16/11 Oostende–Nieuwpoort
Ma 17/11 Nieuwpoort–Ieper
Di 18/11 Ieper–Diksmuide
Wo 19/11 Brugge–Eeklo
Do 20/11 Eeklo–Deinze
Vr 21/11 Deinze–Kortrijk
Za 22/11 Kortrijk-Sint-Martens-Latem
Zo 23/11 Sint-Martens-Latem-Gent

Zin om mee te varen? Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 15 oktober, winnaars worden gecontacteerd op donderdag 16 oktober. Vergeet niet de etappe van je voorkeur aan te kruisen!

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

wedstrijd-de-smaakboot
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']