Niet meer geldig

Code ophalen

De zomer is het uitgelezen moment om te klussen en dat hebben ze bij Gamma maar al te goed begrepen door op zaterdag 4 juli as. een korting van 15 % aan te bieden bij aankoop van één artikel. Als je dus van plan bent om deze zomer wat bij te klussen in huis dan is het zaterdag 4 juli as. het moment om je naar Gamma te reppen om van deze bijzondere korting te profiteren. De korting geldt op alle producten, met uitzondering van al gekocht artikelen, artikelen die al afgeprijsd zijn of van het OK label, planten, struiken, bomen, diensten en verhuur. De korting wordt ofwel verrekend aan de kassa, ofwel in je winkelmandje verrekend op de webshop van Gamma. Zaterdag 4 juli as. is dus de beste aanzet om de voorbereiding op je klussen in huis aan te vatten met een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Gamma winkel bij jou in de buurt. De korting is geldig per klant en per kasticket dus als je het beetje handig aanpakt met familieleden kan je bij Gamma bij aanvang van de zomer een uitstekende zaak doen. Laat deze buitenkans dus zeker niet aan je voorbijgaan en profiteer zaterdag 4 juli van deze speciale korting.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

15.procent.korting.gamma.zaterdag.4 juli
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']