Niet meer geldig

Code ophalen

Zomeractie PUR isolatie bij Isotrie

Ben je die hoge energierekeningen beu? Wil je het rendement van je huis verhogen? Dan kan je kiezen voor extra isolatie en meer bepaald PUR Isolatie.

Waarom PUR isolatie?

Pur Isolatie is heel eenvoudig aan te brengen en dit in ruimtes die met andere isolatie moeilijk te bereiken zijn. Denk maar aan spouwmuren (spouwmuurisolatie) of in kruipkelders (kruipkelderisolatie).

Maar PUR isolatie biedt ook de beste isolatiewaardes en dus ook interessant om aan te brengen onder een nieuw of bestaand dak. Uiteraard wordt PUR isolatie ook vaak gebruikt als vloerisolatie onder de chape. Dit zorgt er voor dat energie minder snel verdwijnt via de koude (onder)grond. Heel vaak in combinatie met vloerverwarming, maar dit kan ook met gewone verwarming.

Korting PUR isolatie

Isotrie (www.isotrie.com) is de marktleider wat PUR isolatie betreft. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaren ervaring met deze techniek, dus elke klus wordt met de nodige expertise aangevat. Deze zomer heeft Isotrie zomercondities bij de aanvraag van een offerte.

Het enige wat je moet doen is een (vrijblijvende) offerte aanvragen en je geniet van deze korting. Je krijgt dus niet alleen de expertise van een marktleider, maar ook een mooie korting.
Vergeet ook niet dat je voor isolatie bij de overheid subsidies kan aanvragen, zo verdien je nog sneller die investeringen terug!
Isotrie helpt je graag verder met al je technische vragen.

zomeractie pur isolatie
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']