Geen einddatum

Code ophalen

Kruidvat zorgt deze zomer voor de nodige verfrissing met de aanbieding van een Play N Kids Playing Kids XL Familie Zwembad aan 14,99 €. De beste manier om tijdens hete zomerdagen verfrissing te vinden, is door heerlijk in een zwembad te plonsen. Het Play N Kids XL Familie zwembad is vervaardigd uit duurzaam materiaal en kan eenvoudig opgepompt worden. Met zijn afmetingen van 260 x 175 x 50 centimeter biedt dit zwembad verkoeling aan het hele gezin. Bovendien is dit extra groot zwembad beschikbaar in verschillende kleuren: blauw, grijs of groen.

Je kinderen zullen de aankoop van dit zwembad alvast weten te waarderen, want dit zwembad staat deze zomer garant voor uren spelplezier. Het beste van al is dat jij als ouder ook heerlijk pootje kunt baden. Doe je kinderen en jezelf dus een verfrissend plezier met de aankoop van dit xl zwembad van Kruidvat. Voor het geld hoef je het alvast niet te laten, want dit extra groot zwembad wordt tijdelijk aangeboden voor een spotprijs van 14,99 €. Dit is werkelijk het enige wat er deze zomer nog in je tuin ontbreekt om de hittegolf te overleven. Het begin van de vakantie is veelbelovend en het als zo warm blijft zal je de aankoop van dit extra voordelig zwembad zeker niet beklagen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

zwembad.xl.kruidvat.voordelig.voor.slechts.14.99
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']