Dagaanbiedingen

Er zijn kortingen, er zijn zotte kortingen en er zijn dagaanbiedingen!

Er zijn websites die elke dag een zotte aanbieding hebben (dagaanbiedingen) met een wel heel zotte korting. Zoals de naam het zelf zegt geldt dit aanbod slechts enkel op die dag en betaal je de volgende dag flink meer of is het product niet meer beschikbaar!

De gekendste is waarschijnlijk Groupon maar er zijn nog websites die dagaanbiedingen promoten. Uiteraard wil KortingKnaller.be deze zo vlot mogelijk presenteren voor haar trouwe bezoekers en fans, net zoals bij de reclamefolders.

We zijn momenteel nog even de partnerships met de aanbieders van dagaanbiedingen aan het regelen, maar doen er alles aan om dit zo snel mogelijk in orde te brengen en dan kan je genieten van deze knallende kortingen!

Dagaanbiedingen van vandaag xx/xx/xxxx

Dagelijkse lijst met aanbiedingen binnnekort online!

Je kan voorlopig al terecht op deze websites via homepagina:
1dayfly
Groupon
iBood

Wat is een dagaanbieding?

Een dagaanbieding (in het Engels: daily deal, deal-of-the-day) is vorm van e-commerce waarbij 1 product of dienst maximaal 24 uur beschikbaar is en dit vaak tegen een heel scherpe prijs. Deze interessante formule wordt gebruikt door webwinkels met een ruim assortiment maar er zijn ook specifieke websites die enkel dagaanbiedingen hebben.

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']