De KortingKnaller.be rallywagen huren

rallywagen huren

Altijd al rally willen rijden? Of heb je al ervaring en wil je voor een beperkt budget nog eens proeven van jouw thuisrally?

Waarom niet de VW Golf MK1 van KortingKnaller.be huren? ongetwijfeld de beste verhouding plezier/kostprijs op de markt.
Deze auto is geschikt voor beginners met een kleine licentie (Type R stage), maar zal evengoed veel plezier schenken aan meer ervaren piloten.

Onze VW Golf MK1 GTI is gebouwd van een volledig naakte kas in 2012 en heeft enkel toponderdelen zoals een rolkooi van ASD (De Backere) een ophanging van Rtec, motor is afgesteld bij Rudi Leblon (dé specialist voor alles wat VW betreft in België en buurlanden).

rallywagen golf TAC 2014

rallywagen golf

Wij bieden een compleet pakket met ervaren servicemannen, benzine, banden of het kan a la carte (alles is te bespreken). Standaard voorzien we Toyo banden omdat deze een hele goeie wegligging bieden, indien gewenst kan er met andere (competitie)banden gereden worden.

De rallywagen heeft een nationaal paspoort en kan dus ingezet worden in nationale rally’s, maar is evengoed beschikbaar voor VAS of ASAF wedstrijden.

Korting!
Een rallywagen van KortingKnaller.be huren kan uiteraard niet zonder korting! Als je als huurder akkoord bent om de bestickering van KortingKnaller.be op de wagen te laten, dan krijg je gewoon nog een extra korting op de al scherpe prijs!

Meer info?
Bel ons even op 0476 90 53 78
Of stuur een mailtje naar info@kortingknaller.be (vermelding huur rallywagen).


April 22, 2014

reacties

Comments are closed.

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']