Korting op abonnementen tijdschriften

tijdschriften

Korting op abonnementen tijdschriften

Bij KortingKnaller.be gaat alles over korting en promoties. Een groot deel van ons aanbod bestaat uit promoties uit reclamefolders of webshops, maar ook traditionele merken vinden ondertussen hun weg naar het internet om promotie te voeren.
Zo ook tijdschriften die via het web vaak kortingen aanbieden op abonnementen.

Zo kregen we vandaag de vraag of we de kortingen op een aantal abonnementen wilden opnemen in ons aanbod (actie: Korting op abonnementen tijdschriften). Uiteraard willen we dat doen, alle kortingen zijn welkom op KortingKnaller.be!

Korting op abonnementen tijdschriften:

Korting Libelle
Libelle is een vrouwenblad waar je artikels vindt over mode, koken, gezondheid,… . Je kan uiteraard altijd een los nummer kopen maar met een abonnement heb je een flinke korting en krijg je het tijdschrift lekker gemakkelijk via de postbode thuis. Niks leuker dan thuiskomen van een dagje werken en dan een vers tijdschrift te vinden boordevol nieuwtjes en tips.
Interesse? bekijk dan hier ons aanbod: Korting abonnement Libelle

Korting Story
Story is een tijdschrift waar je alle nieuwtjes over Bekende Vlamingen, het koningshuis (het Belgische koningshuis, maar ook uit andere Europese landen) en de sterren uit Hollywood terugvindt. Uiteraard is er ook de gekende tv-gids zodat je geen favoriete programma’s mist. Daarnaast de klassieke rubrieken zoals horoscoop en kruiswoordraadsels
Interesse? bekijk dan hier ons aanbod: Korting abonnement Story

Korting Humo
Humo is een buitenbeentje in het landschap van de tijdschriften met een eigen kijk op onze samenleving. Er is heel veel muzieknieuws (vooral alternatieve muziek) en aandacht voor film en televisie. Uiteraard is er ook hier een tv-gids en radiogids. Ook maatschappelijke thema’s komen aan bod met uitgebreide reportages die vaak verspreid zijn over meerdere edities. Lekker veel en interessant leesvoer dus.
Interesse? bekijk dan hier ons aanbod: Korting abonnement Humo

Actie: Korting op abonnementen tijdschriften


April 30, 2014

reacties

Comments are closed.

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']