Ontdek de kortingen en promoties van deze aanbieder:

Webshop Bivolino

Het modebedrijf Bivolino is Europa’s Nr. 1 hoge kwaliteitoverhemden op maat online en is actief in 8 Europese landen en voornamelijk in de Benelux.
Geboren in 1954 en e-commerce pionier sinds 1998, bereikte Bivolino een hoogtepunt met de lancering van één uniek gepatenteerde biometrische maattechnologie zonder meetlint.

Op de website kan de klant één van de drie overhemdstijlen kiezen.
Deze zijn: ‘overhemden op maat’, voor maximaal individuele maatwerk, ‘fashion overhemden’ met veel trendy elementen zoals kleurcontrasterende boorden, manchetten en sluiting, of de ‘smoking overhemden’.
Overigens toont de geavanceerde 3D configuratie de klant exact hoe het individuele overhemd eruit komt te zien. Hij kan het als het ware bijna voelen. Uit eerdere blind tests in Frankrijk en UK is Bivolino als best geteste maatwerkoverhemd gekozen.
Het modebedrijf verzendt al haar bestellingen in 100% afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Bivolino is een gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org. Bovendien heeft Bivolino in 2004 de prestigieuze Thuiswinkel Starter Award en de Belgische zilveren BeCommerce Award in 2006 gewonnen.

>> Alle reclamefolders op KortingKnaller.be
No categories
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']