Het gebruiken van condooms: dit wordt om meerdere redenen aangeraden. Vooral de veiligheid van jezelf en van je partner is een belangrijke factor. Je voorkomt niet alleen zwangerschappen: condooms zijn ook een goede bescherming tegen SOA’s. 

 

Waar men voorheen condooms in winkels kocht, kan dat nu ook gewoon online. Maar waarom zou je hier eigenlijk voor kiezen? Lees in dit artikel 3 redenen om condooms te bestellen in een webshop!

Condooms online bestellen

Waarom zou je er eigenlijk voor kiezen, condooms kopen / bestellen in een online webshop? Hieronder geven we drie belangrijke redenen:

 

  1. Ruim aanbod condooms
  2. Online kun je goedkopere condooms vinden
  3. Je hoeft de deur niet uit

 

Hieronder lees je per reden een toelichting!

1. Ruim aanbod aan condooms

Allereerst is het fijn dat het aanbod condooms online zo groot is. Je kunt allerlei merken condooms vinden, welke niet zo snel in een winkel te vinden zijn. Hierdoor heb je meer keuze, en ben je niet beperkt aan een bepaald merk.

 

Bovendien zijn in winkels niet altijd andere soorten condooms te vinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vegan condooms, of vrouwencondooms. Als deze wel te vinden zijn, dan hangt er vaak een aardig prijskaartje aan. Dit is online anders: er zijn allerlei soorten condooms te koop. 

 

Verder heb je online ook de tijd om rustig je keuze te maken. Er staat minder druk op je om snel een beslissing te maken. 

2. Goedkope condooms

Besparen is op van alles en nog wat mogelijk, en zo ook op condooms. Je zou er misschien niet aan denken, maar het is wel degelijk mogelijk om met condooms voordeliger uit te komen. Binnen het aanbod condooms verschillen de prijzen namelijk flink.

 

Goedkope condooms zijn sneller online te vinden dan in een winkel. Dit komt doordat winkels meestal een beperkte voorraad condooms aanhouden. De kans dat je meerdere soorten goedkope condooms vindt, is in een winkel daarom kleiner. 

 

Ook zijn online grootverpakking condooms te vinden. Hierbij geldt meestal dat je goedkoper uitkomt, omdat je meer condooms in één keer bestelt. Dergelijke condooms in grootverpakking hebben de meeste winkels niet in voorraad. Een tip als je dus goedkoper wilt uitkomen: bestel condooms in grootverpakking.

3. Thuis bestellen: Je hoeft de deur niet uit

Om condooms in een winkel te kopen, moet je uiteraard de deur uit. Om twee redenen vinden velen het fijner om thuis te bestellen: je bespaart tijd & hoeft de deur niet uit, en je bent anoniemer (sommigen willen liever niet dat anderen hen condooms zien kopen). Condooms in een webshop kopen bespaart dus tijd en moeite.